Gå till innehåll

Vilka är vi?

Chefssekreterarna Skåne (tidigare Chefssekreterarna Malmö) är Sveriges näst äldsta Chefssekreterarförening - vi har funnits sedan 1966 och våra medlemmar är sekreterare, assistenter, administratörer, chefstöd o dyl på ledningsnivå.

Vårt syfte är att främja medlemmarnas yrkesintresse samt erbjuda möjlighet till komptetensutveckling, nätverkande, erfarenhetsutbyte och stimulerande samvaro med kollegor från andra verksamheter. Vi träffas 6 gånger per år (5 medlemsmöten och 1 årsmöte) och erbjuder ett brett urval av intressanta programpunkter. Om du vill läsa mer om våra medlemsmöten, ta gärna en titt på vårt program.

Det är viktigt att vi sekreterare, assistenter, koordinatorer med flera, som oftast är ganska ensamma i vår roll, har möjlighet att träffa kollegor från andra företag, myndigheter och organisationer. Chefssekreterarna Skåne ger dig den möjligheten. Det nätverk du får inom föreningen kan vara till ovärderlig hjälp både för dig personligen och för det företag du arbetar för.

Att en kväll då och då, tillsammans med kollegor, som arbetar under liknande förhållanden och med liknande arbetsuppgifter, få utbyta tankar, lyssna till professionella föredragshållare, göra intressanta företagsbesök eller ibland enbart koppla av, har ofta visat sig vara den stimulans som behövs för att göra ett bra jobb och utvecklas i yrkesrollen.


Våra stadgar